Hifab DU-Teknik växer på marknaden och söker därför två driftingenjörer.

Ditt nya jobb
I takt med att vår verksamhet växer behöver vi anställa fler kollegor till oss på Hifab DU-Teknik.

Som driftingenjör hos oss får du möjligheten att arbeta med kvalificerade uppdrag inom energi- och industribranschen. Du får driva uppdrag inom projekt- eller montageledning, driftstöd, produktions- och miljöförbättrande åtgärder och utbildning. Våra beställare är leverantörer av pannor, turbiner, värmeåtervinnings- och rökgasreningsutrustning samt en stor andel av landets fjärrvärmelevererande energibolag.

Då våra beställare finns såväl i Sverige som utomlands kommer du att vara på resande fot i stor utsträckning. Vi sitter sällan på kontoret utan vi vill vara ute i verksamheten för att hjälpa våra kunder och alltid lära oss mer. Därmed är du välkommen med din ansökan oberoende din bostadsort.

Trivs du att gå in och ur olika organisationstyper och kulturer kommer du att trivas hos oss!

Driftingenjörer sökes

Din blivande arbetsgivare
Hifab DU Teknik har lång dokumenterad erfarenhet av teknisk uppdrags- och konsultverksamhet inom energi-, miljö- och processteknik. Vi har varit verksamma i 25 år och vi är alla erfarna ingenjörer med digra meritlistor från projekt över hela världen.

Hifab DU Teknik är ett helägt dotterföretag till Hifab AB som är Sveriges ledande projektledningsföretag. Vi stödjer våra kunder genom alla delar av ett byggprojekt, från tidiga strategiska frågeställningar till färdigställande och förvaltning. Sedan 1947 har vår ambition varit densamma – att förverkliga våra kunders idéer. Hifab AB har totalt cirka 320 medarbetare. 2016 omsatte vi 475 MSEK, varav 70 % i Sverige och 30 % i internationella uppdrag. Hifab är noterat på NASDAQ OMX First North.

Din personliga profil
Du är ingenjör eller tekniker inom drift, sjö, process eller energi
Du har minst tre års erfarenhet pannor, turbiner, fjärrvärme, sjöfart eller industri

Hos oss passar du som är prestigelös och som gärna delar med dig av ditt kunnande och dina erfarenheter. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp och du gillar att skapa relationer. Du är initiativrik, noggrann och ansvarskännande. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi ser gärna att du är med och bidrar till den goda stämningen.

Dina eventuella funderingar
Magnus Pettersen, Avdelningschef. Kontaktuppgifter: 073-962 82 90
Jolie Lundman, Resource Manager. Kontaktuppgifter: 072-856 31 97