Tjänster och referenser

Här har vi samlat information om allt vi kan hjälpa dig och ditt företag med. Här kan du också läsa referenser från några av de många kunder som vi genom åren har samarbetat med.

Branschledande spetskompetens

DU Teknik har under många år hjälpt våra uppdragsgivare med att få ut mesta möjliga av sina investeringar. Med vår spetskompetens hjälper vi till med hela kedjan från projektering till utbildning eller bara vissa delar. Oavsett vilket du väljer kommer du upptäcka att DU Teknik är en trygg partner som sätter dig som kund i fokus.

Projektledning

ProjektledningNär du vill att ditt projekt ska ha dom bästa förutsättningarna för att lyckas tekniskt, ekonomiskt och på utsatt tid är vi din självklara samarbetspartner. Vi arbetar med projektledning inom området kraft-värme-process och vi har erfarenhet från alla från förprojektering via upphandling, montage, driftsättning, prestanda, utbildning.

Driftsättning/Driftsättningsledning

Driftsättning/DriftsättningsledningVi ingår både som driftsättare och driftsättningsledare när en kraft- eller värmeanläggning ska tas i bruk. Vi har erfarenhet av hela kedjan och tar ansvar för antingen allt eller endast de delar som du har behov av hjälp med, antingen det gäller delsystem eller hela kraftanläggningar.

Styr och regler & Processdesign

Styr och regler & Processdesign Tack vare att vi har arbetat i många år kan vi snabbt sätta oss in i vad som behöver göras på varje enskilt system. När det gäller processdesign har vi erfarenhet bl. a av att tillhandahålla programmeringsunderlag, P&I scheman och andra tjänster som hjälper dig vid ombyggnader, förbättringar eller nybyggnation.

Montagekontroll/Montageledning

Montagekontroll/MontageledningNär du vill vara säker på att driftsättningen och montaget av en kraftanläggning ska fungera klanderfritt så är DU Teknik din självklara partner. Vi har erfarenhet av att hålla i hela kedjan från montagekontroll via utcheckning, driftsättning, intrimning och dokumentation till utbildning av personalen.

Statusbedömning / Optimering

Statusbedömning / OptimeringNär du vill få ut mesta effekt för pengarna En kraftanläggning är en stor investering och för att du ska få ut mesta möjliga av den kan vi tillsammans analysera, besiktiga och göra en statusbedömning. På så sätt kommer vi fram till vilka åtgärder som krävs för att maximera effektiviteten till mista möjliga kostnad.

Kompetensförstärkning

KompetensförstärkningDet kan ofta vara svårt att finna rätt kompetens när nya tjänster ska tillsättas eller medarbetare ska ersättas. I de lägena kan DU Teknik gå in och stötta din organisation på en mängd olika områden när så behövs. Vi har lång erfarenhet av drift på kraft- och värmeanläggningar i många olika typer av miljö.